Polttarit suunnitteilla?

polttari-ideat.fi - ajatuksia toteutukseen

Näitä kyselyitä on nyt tullut, joten laitetaan tämä näkyviin eli... Jos haluat saada näkyvyyttä tällä sivustolla omalle polttaritoiminnallesi, niin ota yhteyttä kerro (at) polttari-ideat.fi tai käytä sivuston omaa lomaketta. Alla hinnasto ja miten toimit:

Mainospaikka vaihtoehdot:

 • Kuvamainos1 on edullinen vaihtoehto oikeassa palkissa. Kyse on vaihtuvasta kuvasta, joka vaihtuu aina kun sivu ladataan eli samassa kuvakirjastossa on muidenkin mainoskuvia, jolloin oma kuvasi ei näy koko ajan. Tietokoneella kuva näkyy oikealla puolella koko ajan, mutta kännykkänäkymässä kuva näkyy sivustolla viimeisenä. Hinta 15€ + alv yksi vuosi. Sopimus on määräaikainen.
 • Kuvamainos2 oma kuva oikealla puolella, joka näkyy koko ajan. Tietokoneella kuva näkyy oikealla puolella koko ajan, mutta kännykän näkymässä kuva näkyy sivustolla viimeisenä. Hinta 35€ + alv yksi vuosi. Sopimus on määräaikainen.
 • Jos haluat sivulle tekstin ja kuvan, niin kolmasosa sivunleveys maksaa 70€ + alv yksi vuosi. Sopimus on määräaikainen. Esimerkki: sivun yläosassa olevat mainokset Jämsän paintball ja Mr Lothar mainokset.
 • Koko sivun levyinen teksti, jossa kuva maksaa 140€ + alv yksi vuosi. Sopimus on määräaikainen. Esimerkki: sivulla oleva Jämsän paintballin mainos ja elean.fi-mainos.
 • Mainosten sijoitteluun varaa polttari-ideat.fi sivujen ylläpitäjä oikeuden. Mainokset ovat kuitenkin etusivulla, jonka idea ja ajatus tällä hetkellä on olla pitkä linkkisivusto. Varaamme kuitenkin oikeuden muutoksiin. Tällaisia muutoksia ovat esimerkiksi sivun tekeminen ja suunnittelu uudelleen, jolloin sivun ulkoasu ja sijoittelut saattavat muuttua.
 • Jos sivustolle tulee tekninen vika, joka ei johdu meistä, niin emme ole velvollisia korvauksiin.
 • Vuoden päätyttYä voit uusia mainoksen niin halutessasi.

Pelkkä linkki sivustolla on maksuton. Sellaisen voi ilmoittaa tässä mainittuun sähköpostiin tai sivuston lomakkeeseen.

Toimi näin:

 1. Kun olet päättänyt minkä hintaisen mainoksen haluat, niin kirjoita postia osoitteeseen kerro (at) polttari-ideat.fi tai käytä sivuston yhteydenottolomaketta.
 2. Kerro postissa asiasi, mitä polttarijuttua teette ja mikä on palvelunne verkkosivu, jonne linkki laitetaan viittaamaan?
 3. Lisää postiin kuva/ kuvat, joita saa käyttää sekä tarvittaessa muokata, esimerkiksi muuttaa kuvan kokoa.
 4. Laita laskustutiedot mukaan postiin.
 5. Ilmoitamme heti kun mainoksesi on lisätty sivulle.

Mainostilan saa perua, mutta rahaa ei palauteta sillä maksu koostuu tehdystä työstä ja käytetysä ajasta, jonka mainoksen ottamalla otatte käyttöönne sillä hetkellä.

Testatkaa iso kaupunkimme

Suomen suurin pelialue