Polttarit suunnitteilla?

polttari-ideat.fi - ajatuksia toteutukseen

Polttaritarjoukset

Sivun sisältö päivittyy ja täydentyy ajan mittaan, joten käy katsomassa myöhemminkin...

Jämsän paintballissa pelaat, jopa 4h hintaan 40€ per henkilö! Avoinna ympäri vuoden eli mys talvella ja varauksesta. Ota yhteyttä ja varaa pelit ryhmällesi: 040 411 0835. Yli 20hlön ryhmän kyseessä ollessa kysy tarjousta. info (at) jamsanpaintball.fi. Katso Suomen suurimman pelialueen kenttävideo: https://youtu.be/3xdiLwgeVc8 - Kaupunki on jo päivittynyt tämän jälkeen.

Neula heinäsuovassa

Tänne on kerätty muuten vaan tai sähköpostiin saapuneita tarjousehdotuksia ja marginaalisia paikkoja, joissa käydä. Marginaalinen paikka tässä yhteydessä tarkoittaa pientä tai uutta toimijaa, jolla ei ole vielä varaa markkinoida itseään. "Neula heinäsuovassa" kuvaa tällaisen pienen, mutta idyllisen paikan sijaintia ja/ tai kokoa ja/tai myyntitarjontaa. Paikassa pitää olla jotakin erikoista ja "taikaa".

Nämä paikat ovat paikkoina käymisen arvoisia, mutta esimerkiksi sen verran sivussa ettet muuten tule ajatelleeksi tätä vaihtoehtoa. Jos ajelet kesälomalla tai polttareiden ohessa, niin nyt on aikaa tehdä mutkia ja tutkia? Voit nimenomaan ottaa polttarimatkan retkikohteeksi poiketa tällaiseen paikkaan matkan varrella. Tai voit viedä päivänsankarin käymään tällaisessa paikassa. (Huomaa katsoa kohteiden aukiolot, kaikki eivät ole avoinna ympäri vuoden.)

KAHVILATkässäkahvila

 1. Logero, kässäkahvila - avoinna kesäisin. Hassin Kievari on rakennettu vuonna 1851. Rospuuttoajan eli huonon kelin aikana toiminut kievari, jossa on vaihdettu ainakin hevoset. Ei ole periytynyt tietoa siitä, mitä muuta toimintaa paikalla on ollut. Kun saavut kievarille mutkaista hiekkatietä pitkin, niin tien varrelle on merkattu mm. kahvipannulla mihin kääntyä. Käännyt sisäpihaan, jota ympäröivät vanhat rakennukset. Vanha kievari on pihan toisella puolella. Rakennus on punainen hirsirakennus. Tännen ajat Himokselta noin 21 minuuttia.
  Osoite: Hassintie 1249, Hassi, Jämsä
  Avoinna 10.-23.7. to-su 12-18 ja 27.8. asti la-su 12-18
  Facebook: https://www.facebook.com/yrityslogero/
 2. Enni Idin Taiteilijakoti - nykyinen museokahvila. Tämä kohde on todellinen helmi. Pienessä mökissä asunut taiteilija on maalannut kaiken seiniä, kattoa ja huonekaluja myöten! 
  Osoite: Kellosalmentie 579, Padasjoki.
  Avoinna: ajalla 4.6. - 13.8. 2017 sunnuntaisin klo 12-15, sekä lauantaina 10.6. klo 12-16
  Tiedustelut: Pirjo Rinne 040 5953445
  Kuvia: http://www.laatuaika.com/enni/index.html
  Facebook: https://www.facebook.com/Enni-Idin-Taiteilijakoti-583704365066700/
 3. Riihigalleria, Kuhmoisten kunnan omistamassa Riihigalleriassa on jo liki 50 vuoden ajan järjestetty kesäisin taidenäyttelyitä. Riihigalleria on Oriveden Purnun jälkeen toiseksi vanhin paikka, jossa järjestetään jokaisena kesänä näyttely. Se on rakentanut omiksi työ- ja näyttelytiloikseen vuosina 1965–1968 itseoppinut taiteilija Niilo Suojoki. Rakennuksessa on viisi näyttelyhuonetta sekä kahvio. Riihigalleria sijaitse Päijälän kylässä pienen kosken törmällä. Upea rakennus on jo itsessään vierailemisen arvoinen! Kahvilassa on upeita kyläyhdistyken tuottamia käsitöitä, joita ei mm. facebook sivulla mainita ollenkaan.
  Kesällä 2017: karhun kantapäillä, taidekarhu Juuson näyttely.

  Osoite: Riihigalleriantie 82, Kuhmoinen
  Yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puhelin: 040 3594543
  WWW: http://www.kuhmoinen.fi/vapaa-aika/kirjasto-ja-kulttuuri/riihigalleria

 4. Hyvikkälän kauppamuseo on pieni, mutta hyvin käytetty tiloiltaan. Jos haluat päästä kiinni siihen miten ennen tehtiin kauppaan, niin tänne on rakennettu vanha puoti ja tuoteasettelu on ajanmukainen, samoin tuotteet ja paketit. Omistajilla on myös paljon tietoa keräämistään tavaroista. Kannattaa varata aikaa paikan tutkimiseen rauhassa.
  Osoite: Jokirannanpolku 9, 14200 Janakkala
  Avoinna: sunnuntaisin klo 11-17 30.9. saakka
  Yhteys: 044 9802027
  WWW: http://www.jpmaalaushuone.fi/sekatavarakauppamuseo

Jos haluat kertoa lisää "Neula heinäsuovassa" paikkoja, niin ota yhteyttä sähköpostitse: kerro (at) polttari-ideat.fi

Testatkaa iso kaupunkimme

Suomen suurin pelialue

Miehille...

hatkafi verkkokauppa miehille

ortf-fi.png